Wheat Germ Oil Wheat Germ Oil

Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Wheat Germ Oil (Triticum vulgare) este gros, lipicios, care este lichid vascos portocaliu / galben la culoare. The color may vary from batch to batch. Culoarea poate varia de la lot la lot.
It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. Este foarte bogat in vitamina A, D, şi E, care este un naturale antioxidante.
Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Wheat Germ Oil este o nerafinat de petrol şi ca atare, o parte a găsi […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Wheat Germ on Aug 4th, 2007, 12:43 pm by michael Postat în Hrana Germ pe 4 august, 2007, 12:43 pm de Michael

Safflower Oil Safflower Petrol

Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Safflower Petrol (High oleic) Carthamus tinctorius flos., Mexic (nume sunt americane Saffron, fals Saffron, Bastard Saffron, şi dyers' Saffron).
Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Safflower de petrol este un ulei de nesaturaţi care este palid la rusty în culoare galben cu un machiaj similară cu cea de ulei de floarea-soarelui.
The oil is cold pressed from the seeds. De ulei presat la rece este de seminţe. The odor is bland. The odor este Bland.
The natural […] Naturale […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Safflower on Aug 4th, 2007, 12:25 pm by michael Postat în Safflower pe 4 august, 2007, 12:25 pm de Michael

Rice Bran Oil Rice Bran Petrol

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Petrol (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran de ulei este bogat in vitamina E complexe, tocopherols şi tocotrienols, un unic cunoscut ca antioxidant gamma oryzanol, cantităţile de mare de fitosteroli, polifenoli, si squalene.
Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran de ulei are o valabilitate foarte bună în comparaţie cu alte uleiuri vegetale, deoarece este de antioxidanţi.
Due to […] Datorita […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Postat în Rice Bran pe 4 august, 2007, 12:21 pm de Michael

Palm Oil Ulei de palmier

Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Ulei de palmier conţine o proporţie egală de acizi nesaturaţi, care conţine aproximativ 40% acid oleic (monounsaturated), 44% acizi palmitic şi oleic acizi, care sunt, de asemenea, principalele produse de acizi graşi în organism. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] O sursă naturală de vitamina E, tocopherols şi tocotrienols, ulei de palmier, de asemenea, o foarte bogata sursa de beta-caroten, care este […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Palm on Aug 3rd, 2007, 10:50 pm by michael Posted in Palm pe 3 august, 2007, 10:50 pm de Michael

Olive Oil Ulei de măsline

Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Ulei de măsline extra virgin, Olea Europaea, care este extras din măsline mecanice sau prin alte metode, de obicei, utilizarea de presiune, care nu modificaţi proprietăţile de bază de măsline. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Rezultatul este un produs complet natural care ţine de gust, plus chimice şi biologice ale măsline.
Once the oil has been extracted […] După ce a fost extrase de ulei […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Olive on Aug 3rd, 2007, 10:41 pm by michael Postat în Olive pe 3 august, 2007, 10:41 pm de Michael

Foraha Oil Foraha Petrol

Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, a / k / a tamanu, kamanu şi Alexandrian lauri, Madagascar. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, organice. typically sold by weight. de obicei vândute de greutate. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Aceasta frumoasa verde opalescent presat la rece, usor waxy ulei este bogat si groase, cu o delicata nutty sau spicy miros.
Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha stimulează regenerarea celulelor şi este bun pentru capilarelor sparte sau fragile.
A traditional medicine […] Un medicament tradiţionale […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Foraha on Aug 3rd, 2007, 9:25 pm by michael Postat în Foraha pe 3 august, 2007, 9:25 pm de Michael

Evening Primrose Oil Evening Primrose Oil

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) este un ulei galben deschis cu o placuta, lumina, şi nutty gust. Solvents are not used in its extraction. Solventi nu sunt folosite în extracţie. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and […] De vindecare acţiune al Evening Primrose Oil rezultate de la conţinutul său ridicat de gamma linolenic acid (10% GLA), un element esenţial în acizi graşi, care este vitală pentru a celulelor şi […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Posted in Evening Primrose pe 3 august, 2007, 9:15 pm de Michael

Emu Oil UEM Petrol

NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. NOTA: Acesta nu este un ulei vegetal.
Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. UEM Petrol - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. Un UEM este o flightless, gri-pene de ratite de pasari din Australia şi este strâns legată de struţ.
Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the […] UEM Petrol provine de la o grosime de perna de grăsime pe partea din spate a păsărilor, care a fost iniţial oferite de natura de a proteja […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Emu on Aug 3rd, 2007, 9:05 pm by michael Postat în UEM pe 3 august, 2007, 9:05 pm de Michael

Coconut Oil, Virgin Coconut Oil, Virgine

This is how Coconut Oil really and truly smells! Acesta este modul în Coconut Oil-adevăr şi cu adevărat miroase! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Când vă veţi prezenta un damf de virgine, ulei pur mental, va fi transportat la un Caraibe sau Pacificul de Sud-o insula.
Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Virgine Coconut Oil este prelucrate de tehnologiile dezvoltate în Japonia, folosind un centrifugare şi gravitatea. The coconut is harvested and […] De cocos este recoltat şi […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Coconut, virgin on Aug 3rd, 2007, 9:00 pm by michael Postat în Coconut, virgine de pe 3 august, 2007, 9:00 pm de Michael

Coconut Oil Coconut Oil

Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Coconut oil - Cocos Nucifera - este obţinut din copra, uscate "carne" de nuca de cocos. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Distillers separată de copra din cocă de nuca de cocos. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Este uscate, strivit, apoi presat pentru a elimina uleiul. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Acest nuca de cocos devine lichid la 76 de grade. When cold it becomes solid or semi-solid. Când acesta devine rece solide sau semi-solide.
Coconut […] Coconut […]

Read the full article... Citeşte tot articolul ...
Posted in Coconut on Aug 3rd, 2007, 8:57 pm by michael Postat în Coconut pe 3 august, 2007, 8:57 pm de Michael

Next Page » Next Page »

Close Închide
E-mail It E-mail It