Evening Primrose Oil Seara de ulei Primrose

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) este un ulei galben deschis, cu o placuta, lumina, cu gust de nucă şi de gust. Solvents are not used in its extraction. Solvenţi nu sunt folosite în extracţie. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and body functions but is not produced by the body itself. De vindecare de acţiune de Seara Primrose Oil de la rezultatele sale de conţinut ridicat de gamma linolenic acid (10% GLA), un element esenţial în acizi graşi ce este vital pentru organism de celule şi funcţii, dar nu este produsă de corp în sine. The odor is light, typical of Evening Primrose Oil. De miros este lumina, tipic de Seara Primrose Oil. The color may vary based on growing conditions and batch. Culoarea poate varia în funcţie de condiţiile de creştere şi de lot.

Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, dry skin, allergic skin problems. Extrem de util în tratamentul menstruale şi de probleme de pre-menstruale, eczeme si psoriazis, piele uscată, alergice probleme de piele.

Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Adăugaţi până la 10% a transportatorului de ulei pentru masaj şi de la orice creme şi loţiuni.

It goes rancid quickly and should be stored in a cool place or refrigerated. Se merge rânced, rapid şi ar trebui să fie stocate într-un loc misto sau refrigerate.

In soapmaking, a little goes a long way; add 1-2/3 tablespoons per 5 lbs. În soapmaking, un pic cam merge un drum lung; adăuga 1-2/3 linguri pe 5 lbs. of soap just before adding the essential oils. doar de săpun înainte de a adăuga uleiuri esenţiale.

In lotions/creams use 2%-5%. În lotiuni / creme folosesc de 2% -5%.

SAP value: 191.0. SAP valoare: 191.0.

INCI: Oenothera Biennis INCI: Oenothera Biennis


Latin Name : Oenothera Biennis Latină Nume: Oenothera Biennis

Forms Available : oil Formulare Disponibile: ulei

Aromatherapy & Health Uses : Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, and allergic skin problems. Sanatate & aromaterapia Utilizări: Extrem de util în tratamentul menstruale şi de probleme de pre-menstruale, eczeme si psoriazis, piele alergice şi probleme. Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Adăugaţi până la 10% a transportatorului de ulei pentru masaj şi de la orice creme şi loţiuni.


[ Purchase Evening Primrose Based Products ] [Seara de cumpărare a produselor pe bază de ciuboţica-cucului]
- --
[ Recipes ] [Retete culinare]

Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Postat în Evening Primrose pe Aug 3a, 2007, 9:15 pm, de Michael

No comments yet. Încă nu există comentarii. Be the first. Fi primul.

Leave a reply Lasă un răspuns

Close Închide
E-mail It E-mail It