Rice Bran Oil Ulei de tărâţe de orez

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Petrol (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran Oil este bogat în vitamina E complex, tocopherols şi tocotrienols, un antioxidant unic cunoscut ca gama oryzanol, mari cantităţi de fitosteroli, polifenoli, şi squalene.

Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran de ulei are o valabilitate foarte bună în comparaţie cu alte uleiuri vegetale, pentru că este de antioxidanţi.

Due to Rice Bran Oil’s high content of natural antioxidants, some of the major antioxidant companies have recently switched their basic oil to Rice Bran Oil. Datorită Rice Bran ulei de conţinut ridicat de antioxidanţi naturali, unele din principalele companii de antioxidant recent au trecut de pe bază de ulei de ulei pentru a Rice Bran. This movement shows that the industry leaders recognize Rice Bran Oil’s oxidative stability. Această circulaţie arată că liderii industriei recunoaşte Rice Bran ulei de stabilitate oxidativă.

Gamma-oryzanol is effective in absorbing ultraviolet light, thereby inhibiting a number of adverse effects attributed to exposure to sunlight. Gamma-oryzanol este eficace în lumina absorbant ultraviolete, inhibând astfel o serie de efecte adverse atribuite de expunerea la lumina soarelui. A number of sunscreen formulations incorporating oryzanol have been developed and marketed for human use. Un număr de forme farmaceutice, creme ecran încorporează oryzanol au fost dezvoltate şi comercializate de uz uman.

Rice Bran Oil is used for dry and flaky skin and adds body and luster to hair. Rice Bran Oil este utilizat pentru piele uscată şi cu fulgii şi adaugă organism şi de strălucire a părului.

The use of Rice Bran Oil should be considered in formulations for the protection of animal coats. Utilizarea de ulei de orez Bran ar trebui să fie luate în considerare în forme de protecţie a animalelor haine. If using Rice Bran Oil on animals, please start with a very small amount and watch for any adverse reactions (loose stools, etc.). Dacă folosiţi Rice Bran ulei pe animale, vă rugăm să înceapă cu o sumă foarte mică şi de ceas pentru orice reacţii adverse (scaune moi, etc.)

Safe for internal consumption, Rice Bran Oil is the oil of choice for ingestible products. În condiţii de siguranţă pentru consumul intern, Rice Bran Oil este uleiul de alegere pentru ingestible produse.

Typical use levels in skin care 0.5% to 7.0%, in hair care 0.5% to 3.0%, in sun care 0.5% to 10.0%. Exemplu tipic de nivele utilizare în îngrijirea pielii de 0,5% la 7,0%, în îngrijirea părului 0,5% la 3,0%, în Duminica grijă de 0,5% la 10.0%.

SAP value: 180-190. SAP valoare: 180-190.




Latin Name : Oryza Sativa Latină Nume: Oryza sativa

Forms Available : oil Formulare Disponibile: ulei

Aromatherapy & Health Uses : A very good source of natural antioxidants. Sanatate & aromaterapia Utilizări: o foarte bună sursă de antioxidanţi naturali. Rice Bran Oil is used for dry and flaky skin and adds body and luster to hair. Rice Bran Oil este utilizat pentru piele uscată şi cu fulgii şi adaugă organism şi de strălucire a părului. Safe for internal consumption, Rice Bran Oil is the oil of choice for ingestible products. În condiţii de siguranţă pentru consumul intern, Rice Bran Oil este uleiul de alegere pentru ingestible produse. Use as an inhibitor for the adverse effects of exposure to sunlight, ie: sunscreen. Utilizare ca un inhibitor pentru efectele adverse ale expunerii la soare, adică: creme ecran.


[ Purchase Rice Bran Oil Based Products ] [Tărâţe de orez de cumpărare a produselor pe bază de ulei de]
- --
[ Recipes ] [Retete culinare]




Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Postat în Rice Bran pe Aug 4a, 2007, 12:21 de Michael

No comments yet. Încă nu există comentarii. Be the first. Fi primul.

Leave a reply Lasă un răspuns

Close Închide
E-mail It E-mail It