Ulei de ricin

Ricinus communis L.

Ulei de ricin este derivat din fasole de ricin şi este obţinută prin presiune la rece. Bogat în acizi graşi şi foarte moisturizing, precum şi de lubrifiere pentru a pielii, în general. Acţionează ca un humectant, atragerea de umiditate a pielii.

Ulei de ricin ambalaje (materiale necesare şi procedura enumerate mai jos) aplicat cu cald de flanelă credea că sunt eficiente pentru ameliorarea durerii şi de a "desena" chisturi, boils şi a verucilor. De la medicina populară: ulei de ricin fomentations sunt recomandat pentru ridding corpului de mucus intarit in forma de chisturi, tumori, chisturi şi polipi. Ulei de ricin este aplicat de înmuiere o pânză de flanelă, în ulei de ricin şi de aplicare a acesteia, pe de ficat. O sticlă de apă caldă sau încălzire electrică tampon este aplicată în partea de sus a ambalajului şi a plecat de pe zona de la 30 la 60 de minute. Acest lucru se repetă zilnic pentru trei zile, urmat de ulei de măsline masaje în aceeaşi zonă pentru trei zile. În a şaptea zi, este recomandat de către unii că pacientul ar trebui să revină, de repaus alimentar, dar nimic nu pe apă distilată. În funcţie de caz special, această procedură ar trebui să fie repetate pentru între şase săptămâni la şase luni de curăţare a sistemului în mod corespunzător.

Ayurvedic medicament a folosit ulei de ricin timp de lumbago, sciatică, şi de reumatism.

În Insulele Canare, uleiul este utilizat pentru a preveni inflamat sfârcurile în mamele care alăptează şi este, de asemenea, spre fricţiona lor scalps pentru a preveni pierderea de păr post-natale.

În soapmaking, ulei de ricin, deşi pare a necesita hidroxid de sodiu mai puţin, uneori este nevoie de mai multe hidroxid de sodiu, datorită conţinutului ridicat de acid ricinoleic. Este, de asemenea, un bine cunoscut agent de superfatting şi este mai potrivit pentru sampon bare, precum şi produsele de îngrijire a pielii-. Fără alte uleiuri, produce un săpun moale transparent. În asociere cu alte uleiuri vegetale; cu toate acestea, se face un excelent emolient, greu săpun.

Vandut de greutate.

SAP valoare: 180.3.

INCI: Ricinus communis (ricin) semin ț e de ulei.

Materiale necesare pentru a face un pachet de ulei de ricin:

    (1) din trei straturi naturale, necolorat de flanelă de bumbac sau de lână suficient de mari pentru a acoperi suprafaţa de tratat.
    (2) ulei de ricin.
    (3) din material plastic înveliţi suficient de mare pentru a acoperi cârpă de şters. (4) Hot sticlă de apă sau electrică pătură.

Procedură de a face şi de a folosi un ulei de ricin de ambalaj:

    (1) scufunda bumbac cu ulei de ricin. Ar trebui să fie bogat, dar nu curge apă.
    (2) Locul de ambalaj de pe zona fiind tratate, de exemplu, dreptul abdomenului inferior [hepatice].
    (3) Coperta de ambalaj de plastic cu înveli şi puneţi un flacon de apă fierbinte peste ambalajului.
    (4) Lasa de pe ambalaj pentru 30-60 de minute.
    Folosiţi ulei de ricin pachet de 3-7 zile pe săptămână.
    Precautii includ evitarea masă de ori, nu utilizaţi ambalajului în timpul grele menstruaţie, şi pentru a evita contactul cu materialul care ar putea deveni culoare.
    Acelaşi ambalaj pot fi utilizate pentru săptămâni sau luni.
    Suplimentar de reîmprospătare cu ulei de ricin, dacă este necesar.

Sunt condiţii pentru a spus au fost receptivi la cererile de ulei de ricin include (vă rugăm să vă consultaţi cu un profesionist de asistenţă medicală înainte de a aplica un pachet de ricin; informaţiile furnizate de noi de mai jos este doar că, de informaţii disponibile, care este uşor să fie în toate cărţile sau de pe web ):

    Cheratoza piele;
    impetigo, infecţiilor bacteriene şi fungice;
    rănile;
    abdominale stretch mărci (prevenire);
    bursitis;
    chisturi sebaceu;
    veruci;
    pete de ficat sau de pete de vârstă;
    tulpini musculare;
    ligament entorse;
    mâncărime;
    cronică cu retenţie de lichide umflat articulaţiilor şi dureri;
    artrită;
    infecţiile tractului respirator superior care implică sinuses, amigdalele şi interior ureche;
    probleme care implică inflamaţia colonului;
    bolilor vezicii biliare;
    boils;
    ciroză hepatică;
    hepatită;
    menstruale legate de congestie;
    constipaţie, intestine impaction sau adhesions;
    vezică urinară, infecţii de
    şi infecţii vaginale.


Latină Nume: Ricinus communis L

Formulare Disponibile: ulei

Sanatate & aromaterapia Utilizări: eficace pentru ameliorarea durerii şi de a "desena" chisturi, boils şi a verucilor. Ridding corpului de mucus intarit in forma de chisturi, tumori, chisturi şi polipi. Scutire de la lumbago, sciatică, şi de reumatism. Împiedică inflamat sfârcurile în mamele care alăptează şi post natale căderea părului. Un agent de superfatting şi bine adaptate pentru şampon baruri, precum şi produsele de îngrijire a pielii-. Fără alte uleiuri, produce un săpun moale transparent; dar în asociere cu alte uleiuri vegetale, se face un emolient, greu săpun.


[Cumpărare a produselor pe bază de ulei de ricin]
--
[Retete culinare]

Postat în ulei de ricin pe Aug 3a, 2007, 1:20 pm, de Michael

Încă nu există comentarii. Fi primul.

Lasă un răspuns

Închide
E-mail It