Nucă de cocos ulei
Nucă de cocos Petrol - Cocos Nucifera - este obţinut din copra, uscate, de "carne" de nucă de cocos. Distilatorii separată de copra de la corpul navei de nucă de cocos. Este uscate, zdrobit, apoi presat pentru a elimina de ulei. Acest cocos devine lichid la 76 de grade. Când acesta devine rece solide sau semi-solidă.
Nucă de cocos de ulei este uneori numit cocos Unt. Ambele sunt acelaşi lucru.
Nucă de cocos de ulei are o grosime de textură cu nici un gust şi nici miros. Pot fi achiziţionate fractionated, organice, virgin, parfum, sau aromă.
Dreptul de procentul de ulei de nucă de cocos în produsele cosmetice este de moisturizing. Cu toate acestea, prea mult ulei nuca de cocos poate fi de uscare.
Nucă de cocos de ulei benefic Lauric conţine acid. Lauric Acid care se poate beneficia de special pentru imun-suprimate persoane fizice.
Mai mult decât alte stabil de căldură pe bază de uleiuri vegetale, nuca de cocos ulei nu crea acizii graşi trans când gătit la temperaturi mai mari. Utilizare mai mare de căldură pentru toate aplicaţiile, inclusiv a urni prăjire - temperatura maxima de 190C sau 375F.
Excelent pentru coacere. Poate fi înlocuit pentru unt în cele mai multe retete.
Utilizarea la blender bauturi pentru a adăuga combustibil şi energie de dimineata.
Ulei de cocos saturate natura rezista râncezeală şi face o foarte greu de săpun, în timp ce în acelaşi timp o producătoare de spumă pufos. Soapmakers nucă de cocos ulei de obicei combina cu ulei de măsline, ulei de palmier, Palm Kernel-ului de ulei, ulei de ricin sau pentru un săpun de legume-la-toate. Unele soapmakers utilizare între 20% şi 30% dintr-un lot de săpun ca nuca de cocos ulei.
SAP valoare: 268.0.
INCI: Cocos Nucifera
![]() | |
| Latină Nume: Cocos Nucifera Formulare Disponibile: ulei (fractionated, virgin, organic, aromă, parfum) Sanatate & aromaterapia Utilizări: Gros textură cu nici gust nici miros şi. Dreptul de procent în produsele cosmetice este de moisturizing; cu toate acestea, pot fi prea mult de uscare. Contine benefice Lauric Acid care se poate beneficia de special pentru imun-suprimate persoane fizice. Mai mult decât alte stabil de căldură pe bază de uleiuri vegetale. Nu creează acizii graşi trans când gătit la temperaturi mai ridicate atât de utilizare mai mare de căldură pentru toate aplicaţiile, inclusiv a urni prăjire - temperatura maxima de 190C sau 375F. Excelent pentru coacere. Membru supleant pentru unt în cele mai multe retete. Utilizarea la blender bauturi pentru a adăuga combustibil şi energie. Rezista râncezeală şi face o foarte greu de săpun, în timp ce în acelaşi timp o producătoare de spumă pufos. Soapmakers nucă de cocos ulei de obicei combina cu ulei de măsline, ulei de palmier, Palm Kernel-ului de ulei, ulei de ricin sau pentru un săpun de legume-la-toate. [Cumpărare a produselor pe bază de ulei de nucă de cocos] -- [Retete culinare] | |























