Safflower Oil Safflower Petrol
Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Safflower Petrol (High oleic) Carthamus tinctorius flos., Mexic (nume sunt americane Saffron, fals Saffron, Bastard Saffron, şi dyers' Saffron).
Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Safflower de petrol este un ulei de nesaturaţi care este palid la rusty în culoare galben cu un machiaj similară cu cea de ulei de floarea-soarelui.
The oil is cold pressed from the seeds. De ulei presat la rece este de seminţe. The odor is bland. The odor este Bland.
The natural pigments safflomin and carthamine (or vegetable red) have a long history in dyeing and in the manufacture of paints and cosmetics. Pigmenti naturali safflomin şi carthamine (sau de legume de rosii) au o lunga istorie in vopsirea şi în fabricarea de vopsele şi cosmetice. It is used today in the making of rouge and other make-up in Algeria. Acesta este utilizat în prezent de luare a rouge şi alte Make-up din Algeria.
The leaves and seeds are capable of making milk curdle, thanks to a special enzyme. De frunze şi seminţe sunt capabile de a face lapte curdle, datorita unei enzime speciale.
The oil has been used as a lamp oil. Uleiul a fost folosit ca o lampa de petrol.
Use of safflower oil aids prevention of chronic degenerative diseases such as arteriosclerosis, arthritis, and coronary thrombosis. Utilizarea safflower de ulei de ajutoare de prevenire a bolilor degenerative cronice cum ar fi arteriosclerosis, artrita, şi tromboză coronariană. It prevents cholesterol from hardening and normalizes its metabolism. Se previne colesterol de la securizarea şi normalizes sale metabolismului. Both the seeds and the oil are beneficial to diabetics or those suffering form angina and circulatory problems. Ambele de seminţe şi ulei sunt benefice la diabetici sau de cei care suferă de angină pectorală şi circulator probleme. The oil is also helpful in cases of bronchial asthma and nephrosis. De ulei este de asemenea util în cazuri de astm bronsic si nephrosis. Safflower is reputed to have diuretic properties and safflower tea promotes sweating. Safflower este diuretic reputed de a avea proprietăţi şi safflower ceai promoveaza sweating. For external use, it is recommended for eczema and rough skin. Pentru utilizarea externa, este recomandat pentru eczeme şi piele brută.
High oleic safflower oil is used for its high resistance to oxidation and heat degradation enabling many culinary applications including high temperature frying. High oleic safflower de ulei este folosit pentru rezistenţă mare la oxidare şi de căldură de degradare care să permită culinare multe aplicaţii, inclusiv de înaltă temperatură frying. It is useful as a food supplement as it is a rich source of essential fatty acids. Este util ca supliment alimentar, deoarece este o sursă bogată de acizi graşi esenţiale. When an unsaturated oil is used in cooking, increased temperature gives a greater rate of degradation by oxidation. Atunci când o nesaturaţi este utilizat în ulei de gatit, creşterea de temperatură a da o mai mare rata de degradare prin oxidare. This means that the oil is fine for salad dressings, as there is no heat involved. Aceasta înseamnă că este bine de ulei pentru salata de pansamente, deoarece nu există nici o căldură implicate. However, when used for frying, the resulting high level of oxidation can make both the oil and fumes toxic. Cu toate acestea, atunci când sunt folosite pentru frying, rezultată nivel înalt de oxidare poate face atât de petrol şi fumes toxice. Safflower oil (high oleic) has a high smoke point, is more resistant to high temperatures and is safe to use in cooking and frying. Safflower de petrol (de inalta oleic) are un punct de mare de fum, este mai rezistent la temperaturi ridicate şi în condiţii de siguranţă este de a utiliza în gătit şi frying.
| |
Alternative Name : American Saffron, False Saffron, Bastard Saffron, Dyers’ Saffron Nume Alternativ: American Saffron, Fals Saffron, Bastard Saffron, Dyers' Şofran Forms Available : oil Formulare Disponibile: ulei Aromatherapy & Health Uses : Use of safflower oil aids prevention of chronic degenerative diseases such as arteriosclerosis, arthritis, and coronary thrombosis. Aromaterapie & Sănătate Utilizeaza: Utilizarea safflower de ulei de ajutoare de prevenire a bolilor degenerative cronice cum ar fi arteriosclerosis, artrita, şi tromboză coronariană. It prevents cholesterol from hardening and normalizes its metabolism. Se previne colesterol de la securizarea şi normalizes sale metabolismului. Both the seeds and the oil are beneficial to diabetics or those suffering form angina and circulatory problems. Ambele de seminţe şi ulei sunt benefice la diabetici sau de cei care suferă de angină pectorală şi circulator probleme. The oil is also helpful in cases of bronchial asthma and nephrosis. De ulei este de asemenea util în cazuri de astm bronsic si nephrosis. Safflower is reputed to have diuretic properties and safflower tea promotes sweating. Safflower este diuretic reputed de a avea proprietăţi şi safflower ceai promoveaza sweating. For external use, it is recommended for eczema and rough skin. Pentru utilizarea externa, este recomandat pentru eczeme şi piele brută. [ Purchase Safflower Oil Based Products ] [Cumpara produse pe bază de ulei Safflower] - -- [ Recipes ] [Retete culinare] | |























