Turkey Red Oil Turcia Red Petrol
Also known as sulfated or sulfonated Castor Oil, a/k/a sulfated Ricinus Communis L. De asemenea, este cunoscut ca sulfated sulfonati sau Castor Oil, a / k / a sulfated Ricinus communis L.
Turkey Red Oil is derived from Castor Oil which has been treated to be fully dispersible in water. Turcia Red Petrolul este derivat din Castor Oil, care a fost tratat pentru a fi pe deplin dispersare in apa. Because it is fully dispersible in water and allows other oils to emulsify in water, Turkey Red Oil is commonly used as a base for bath oils. Pentru ca este pe deplin dispersare în apă şi pentru a permite altor uleiuri emulsify în apă, Turcia Red Petrolul este frecvent folosit ca o baza pentru uleiurile de baie. It is the only oil that will completely disperse in water and not leave an oily ring around the tub. Ea este singura care va complet de ulei de dispersie în apă şi nu lasă un inel in jurul oily cadă. The oil is pressed from the seed of the castor bean and has a distinct, heavy scent and is amber in color. Uleiul este presat de la seminţele de ricin fasole şi are o distincte, scent grele şi este în culoarea chihlimbarului.
Rich in fatty acids, it is very moisturizing and lubricating to the skin in general. Bogat în acizi graşi, este foarte moisturizing lubricating şi de a pielii în general. It acts as a humectant, attracting moisture to the skin. Aceasta actioneaza ca un humectant, atragerea de umiditate a pielii. Packs with this oil applied with a warm flannel are believed effective for pain relief and to “draw out” cysts, boils, and warts. Cutii cu acest ulei de aplicat cu un cald flannel credea că sunt eficiente pentru dureri de relief şi de a "trage de" chisturi, boils, şi warts.
Ayurvedic medicine has long used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic medicament a folosit timp de ulei de castor lumbago, sciatica, reumatism. In the Canary Islands it is used to prevent sore nipples in nursing mothers and is also rubbed onto their scalps to prevent post natal hair loss. În Insulele Canare, este utilizat pentru a preveni sore sfarcul în asistenţă medicală mamei şi este, de asemenea, fricţiona pe scalps lor post natală pentru a preveni căderea părului.
In soapmaking, Castor Oil would appear to require less sodium hydroxide, however more is sometimes required due to the high ricinoleic acid content. În soapmaking, Castor Oil-ar părea să necesite mai puţin hidroxid de sodiu, cu toate acestea, uneori, mai este necesar ca urmare a conţinut ridicat de acid ricinoleic. It is well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Este bine cunoscut ca un agent de superfatting şi bine adaptate pentru baruri si sampon-produsele de îngrijire a pielii. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Fără a altor uleiuri, produce un sapun moale, transparent. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. În combinaţie cu alte uleiuri vegetale, cu toate acestea, ea face o tocmai emollient, bara de greu de sapun.
From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. De la medicina populară: Castor Oil fomentations sunt recomandate pentru ridding organismul de mucus intarit in forma de chisturi, tumori, polipi. The Castor Oil is applied by soaking a flannel cloth in the oil and applying it over the liver. Ulei de castor este aplicat de înmuiere flannel o pânză în ulei şi de aplicare a acesteia faţă de ficat. A hot water bottle or electric heating pad is applied on top of the pack and left on the area for 30 to 60 minutes. O sticla de apă caldă sau încălzire electrică perna este aplicat în partea de sus a ambalajului şi a lăsat pe suprafaţă pentru 30 de la 60 de minute. This is repeated daily for three days followed by olive oil massages over the same area for three days. Acest lucru este repetat zilnic timp de trei zile, urmată de ulei de măsline masaje în aceeaşi zonă timp de trei zile. On the seventh day, it is recommended by some that the patient should rest by fasting on nothing but distilled water. Pe cea de-a şaptea zi, este recomandat de unii ca pacientul ar trebui să revină, pe post de nimic, dar apă distilată. Depending on the particular case, this procedure should be repeated for between six weeks to six months to properly cleanse the system. În funcţie de caz special, această procedură ar trebui să fie repetate pentru o perioadă cuprinsă între şase săptămâni, la şase luni pentru a curăţi corect sistemul.
Usage: 1 part fragrance oil or essential oil to 3 parts Turkey Red Oil, mix well. Utilizare: 1 parte ulei de parfumare sau de ulei esential de a 3 părţi Turcia Red ulei, se amesteca bine.
Sold by weight. Vandut de greutate.
INCI: Sulfated Ricinus communis. INCI: Sulfated Ricinus communis.
NOTE: This oil will separate at low/cold temperatures. NOTĂ: Acest ulei va separa la mici / rece temperaturi.
NOTE: Not for internal use! NOTĂ: Nu pentru uz intern!
| |
Latin Name : Ricinus Communis L Denumirea latină: Ricinus communis L Forms Available : oil Formulare Disponibile: ulei Aromatherapy & Health Uses : Moisturizing and lubricating to the skin in general. Aromaterapie & Sănătate Utilizeaza: Moisturizing lubricating şi de a pielii în general. A humectant. Un humectant. Applied with a warm flannel for effective pain relief or to “draw out” cysts, boils, and warts. Aplicata cu o calda flannel eficiente pentru dureri de relief sau de a "trage de" chisturi, boils, şi warts. Ayurvedic medicine used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic medicament utilizat pentru Castor Oil lumbago, sciatica, reumatism. Used to prevent sore nipples in nursing mothers and to prevent post natal hair loss. Folosit pentru a preveni sore sfarcul în asistenţă medicală mamei şi post natală pentru a preveni căderea părului. Well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Ei bine cunoscut ca un agent de superfatting şi bine adaptate pentru baruri si sampon-produsele de îngrijire a pielii. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Fără a altor uleiuri, produce un sapun moale, transparent. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. În combinaţie cu alte uleiuri vegetale, cu toate acestea, ea face o tocmai emollient, bara de greu de sapun. From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. De la medicina populară: Castor Oil fomentations sunt recomandate pentru ridding organismul de mucus intarit in forma de chisturi, tumori, polipi. [ Purchase Castor Oil Based Products ] [Cumpara produse pe bază de ulei Castor] - -- [ Recipes ] [Retete culinare]
| |
























