Evening Primrose Oil Evening Primrose Oil
Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Oil (Oenothera biennis) är en svagt gul olja med en trevlig, ljus, och nutty smak. Solvents are not used in its extraction. Lösningsmedel används inte i sin utvinning. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and body functions but is not produced by the body itself. Den helande handling av Evening Primrose Oil resultaten av dess höga innehåll av gamma-linolensyra (10% GLA), en viktig fettsyra som är avgörande för cell-och kroppen fungerar men är inte produceras av kroppen själv. The odor is light, typical of Evening Primrose Oil. Den lukt är ljus, typisk för Evening Primrose Oil. The color may vary based on growing conditions and batch. Färgen kan variera beroende på odlingsförhållanden och parti.
Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, dry skin, allergic skin problems. Extremt användbart vid behandling av menstruation och före menstruationer, eksem och psoriasis, torr hud, allergiska hudproblem.
Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Köp upp till 10% av transportföretaget olja för massage och att alla krämer och lotion.
It goes rancid quickly and should be stored in a cool place or refrigerated. Det går härsken snabbt och bör förvaras svalt eller i kylskåp.
In soapmaking, a little goes a long way; add 1-2/3 tablespoons per 5 lbs. I soapmaking, lite går långt, lägg 1-2/3 matskedar per 5 pund. of soap just before adding the essential oils. tvål strax före tillsats av eteriska oljor.
In lotions/creams use 2%-5%. I lotioner / krämer använda 2% -5%.
SAP value: 191.0. SAP värde: 191,0.
INCI: Oenothera Biennis INCI: Oenothera biennis
| |
Latin Name : Oenothera Biennis Latin Namn: Oenothera biennis Forms Available : oil Blanketter Tillgänglig: olja Aromatherapy & Health Uses : Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, and allergic skin problems. Aromaterapi & Hälsa Använder: Extremt användbart vid behandling av menstruation och före menstruationer, eksem och psoriasis, och allergiska hudbesvär. Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Köp upp till 10% av transportföretaget olja för massage och att alla krämer och lotion. [ Purchase Evening Primrose Based Products ] [Inköp Evening Primrose baserade produkter] - -- [ Recipes ] [Recept]
| |

























