Aloe Vera olja
Aloe - Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP.
Denna anläggning har utomordentliga kvaliteter. Två delar av växten används: den klara, gelliknande centrala blad massa-och gul-grön saft från den gröna delen av blad. Gelen används i krämer för att lugna, läka och ge fukt huden, liksom i schampo för torr och kliande hårbotten. Gelen kyls huden, skyddar den från luftburna infektioner och svampar, och minskar ärrbildning. Även gelen hastigheter cell förnyelse och att kvaliteten gör den idealisk för behandling av strålning brännskador, korall sår, och dermatit. Det kan skrapas från den delade blad till första hjälpen-behandling av små brännskador, nedskärningar, nariga hud, solbränna, eksem eller Poison Ivy utslag. Föreningar i leaf juice läggs till solskyddsmedel från skydd mot UV-strålar och har visat cancerbehandling verksamhet.
Aloe vera gel, Decolorized 1X, från koncentrat är en färglös vätska (inte en gel!) Som är en mycket raffinerad grad av Aloe vera gel som används i kosmetika, hygienprodukter och OTC-läkemedel. Processen börjar med nyligen skördade bladen från Aloe Vera Barbadensis Miller sort av Aloe. Det inre gel (filé) är noggrant bort för att minimeras störningar av Aloin skikt. Gelen är sedan bearbetas vidare för att ta bort massa-och fiber. Den resulterande utvinning sedan pastöriserad och bevaras för att behålla sin effekt. Att utvinning är då "decolorized" genom en särskild proprietary process för att ta bort färg organ och minska lukt att se färg stabilitet och minimera Aloe inneboende bitter. Det är redan utspädda 1 - 1 i destillerat vatten. Några användningsområden: söndag vård och efter solskyddsprodukter, hand & kropp lotioner, hud cleansers, hår luftkonditioneringsanläggningar, anti-drandruff schampo, ansiktsigenkänning moisturizers, rakapparater & Hårborttagande preparat, badoljor, gnuggar & liniments, salvor, första hjälpen krämer mot akne preparat, aktuell analgetika.
Aloe Vera Oil Extract: Aloe Vera Oil Extract kan användas i de flesta olje-baserade produkter eller använts i olje-fasen av formuleringar för kosmetika, hygienprodukter, eller OTC-läkemedel. Det kan också användas för internt eller muntliga ansökningar. Några användningsområden inbegriper läppen & balms läppstift, muntliga salvor, sön-och sjukvård och efter solskyddsprodukter, hand & kropp lotion, hår luftkonditioneringsanläggningar, Hårstyling & skulptera produkter, ansiktsigenkänning moisturizers, rakning / Hårborttagande preparat, badoljor, gnuggar & liniments, salvor, första stöd krämer mot akne, utvärtes smärtstillande medel. Procent att använda: Om du använder Aloe Vera Oil Extract i en produkts formulering i första hand att se till att det anges på etiketten, då oro för den procentuella att använda (säga under 1%) är egentligen oväsentligt. Men om du vill att produkten på ett bättre sätt på grund av förekomsten av Aloe Vera Oil Extract, sedan prova att använda 5% eller mer.
Aloe Vera är en naturlig produkt som kommer att mörkna med åldern. Men vanligtvis, produkten får fortsätta att användas. Skydda från oxidation genom att lagra i rumstemperatur, skyddade från ljus.
Certifieringskrav för Internationella Aloe Vetenskapligt råd: den färdiga produkten skall innehålla minst 15% Aloe Vera.
Förvaring: Förvaras vid eller strax under rumstemperatur, skyddade från ljus.
INCI: Glycine Soja (Sojabönolja) Olja (och) Aloe Barbadensis Leaf Extract.
| |
| Latin Namn: Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP. Alternativa namn: Bränn anläggning, medicin Plant Formulär: pulver, olja, gel, vätska, massa, juice, frysa torkat pulver Aromaterapi & Hälsa Använder: En underbar bränna behandling - tillämpa saft från bladen direkt till bränna. Antibakteriella, antiinflammatoriska, antiseptiska, decoagulant, emmollient. Andra användningsområden: Ett skyddande hus anläggningen. Det skyddar mot onda influenser och förebygger olyckor i hemmet. I Afrika, aloe vera är hängd över hus och dörrar för att få lycka och driva bort onda. [Inköp Aloe produkter] -- [Recept] | |























