Avokadoolja

Avocado Oil, Persea Smericana, Persea Gratissima, ger näring åt och återställer torra, torkad, och mogen hud. Det är en rik, tung olja som är bäst blandas med annat flygbolag oljor. Hudproblem, särskilt eksem och psoriasis, svara på dess höga innehåll av vitamin A och E. Avokadoolja läggas till transportören oljor, i en 10% -20% utspädning, som en hjälp att huden fuktgivande. Detta är en mycket terapeutisk olja som är rik på vitamin A, B1, B2, vitamin D och E, protein, pantotensyra och fettsyror. Kan användas som en massage olja till ca 10% utspädning. Det är en fin olja att använda i tvål, eftersom det har en hög andel av oförtvålbara.

Bör hållas på en sval plats eller i kylskåp.

Utmärkt hållbarhet.

SAP värde: 187,5.

INCI: Persea Gratissima.

Latinskt namn: Persea americana, Persea gratissima

Formulär: olja

Aromaterapi & Hälsa Använder: Avokadoolja ger näring åt och återställer torra, torkad, och mogen hud. Det är en rik, tung olja som är bäst blandas med annat flygbolag oljor.


[Köp Avokadoolja produkter]
--
[Recept]

Publicerad i Avocado på den 3 aug, 2007, 1:08 pm från Michael

Inga kommentarer ännu. Vara den första.

Lämna ett svar

Nära
E-post Det