Coconut Oil Kokosolja

Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Kokosolja - Cocos nucifera - framställs av kopra, torkade "kött" av kokosfibrer. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Distillers separat kopra från skrovet av kokos. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Det är torkade, krossade och sedan pressas att ta bort olja. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Detta kokos blir flytande vid 76 grader. When cold it becomes solid or semi-solid. När kylan blir fast eller halvfast.

Coconut Oil is sometimes called Coconut Butter. Kokosolja kallas ibland Coconut smör. Both are the same thing. Båda är samma sak.

Coconut Oil has a thick texture with no taste and no odor. Coconut Oil har en tjock konsistens med ingen smak och ingen lukt. Can be purchased fractionated, organic, virgin, fragrance, or flavored. Kan köpas fraktionerat, ekologiskt, jungfru, parfymer, eller smaksatta.

The right percentage of Coconut Oil in cosmetics is moisturizing. Rätten procent av kokosolja i kosmetika är moisturizing. However, too much Coconut Oil can be drying. Men för mycket kokosolja kan torkning.

Coconut Oil contains beneficial Lauric Acid. Kokosolja innehåller nyttiga laurinsyra. Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Laurinsyra som kan vara av särskild nytta för immun-undertryckta individer.

More heat stable than other plant based oils, Coconut Oil does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures. Mer värme stabila än andra växtbaserade oljor, kokosolja inte skapar transfettsyror när kokta i högre temperaturer. Use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Använd för all högre värme tillämpningar, inklusive Snabbstekning - Högsta temperatur 375F eller 190C.

Excellent for baking. Utmärkt för bakning. Can be substituted for butter in most recipes. Kan användas i stället för smör i de flesta recept.

Use in blender drinks to add fuel and energy in the morning. Använd i mixer drycker för att lägga bränsle och energi på morgonen.

Coconut Oil’s saturated nature resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Coconut Oils mättade natur motsätter härsknar och gör en mycket hård tvål, samtidigt som den producerar en luddig lödder. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers brukar kombinera kokosolja med olivolja, palmolja, Palmkärnsolja eller Castor Oil i en helt vegetabilisk tvål. Some soapmakers use between 20% and 30% of a soap batch as Coconut Oil. Några soapmakers använder mellan 20% och 30% av en tvål parti som kokosolja.

SAP value: 268.0. SAP värde: 268,0.

INCI: Cocos Nucifera INCI: Cocos nucifera


Latin Name : Cocos Nucifera Latin Namn: Cocos nucifera

Forms Available : oil (fractionated, virgin, organic, flavored, fragrance) Blanketter Tillgänglig: olja (fraktionerade, jungfru, ekologiskt, smaksatta, doft)

Aromatherapy & Health Uses : Thick texture with no taste and no odor. Aromaterapi & Hälsa Använder: Tjocka konsistens utan smak och ingen lukt. The right percentage in cosmetics is moisturizing; however, too much can be drying. Rätten procent i kosmetika är moisturizing, men för mycket kan torkning. Contains beneficial Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Innehåller nyttiga laurinsyra som kan vara av särskild nytta för immun-undertryckta individer. More heat stable than other plant based oils. Mer värme stabila än andra växtbaserade oljor. Does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures so use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Skapar inte transfettsyror när kokta i högre temperaturer så använder för all högre värme tillämpningar, inklusive Snabbstekning - Högsta temperatur 375F eller 190C. Excellent for baking. Utmärkt för bakning. Substitute for butter in most recipes. Suppleant för smör i de flesta recept. Use in blender drinks to add fuel and energy. Använd i mixer drycker för att lägga bränsle och energi. Resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Motsätter härsknar och gör en mycket hård tvål, samtidigt som den producerar en luddig lödder. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers brukar kombinera kokosolja med olivolja, palmolja, Palmkärnsolja eller Castor Oil i en helt vegetabilisk tvål.


[ Purchase Coconut Oil Based Products ] [Inköp kokosolja baserade produkter]
- --
[ Recipes ] [Recept]

Posted in Coconut on Aug 3rd, 2007, 8:57 pm by michael Posted i Coconut den 3 aug 2007, 8:57 pm från Michael

No comments yet. Inga kommentarer ännu. Be the first. Var först.

Leave a reply Lämna ett svar

Close Nära
E-mail It E-post Det